Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
rety!!!! Jula wygląda bosko w tej panterce!! ja dla idy też mam taki jeden zestawik a la Peggy Bundy
ale chłopcy też są fajni, można ich zestroic nieźle
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
My mamy taka panterke
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
marzenie chłopaki są jak najbardziej super aga w sumie to chciała by miecć dziewczynke ale kto mi zagwarantuje ze za 3 razem uda sie dziewczynke spłodzić heheh w sumie to nie ma co wybrzydzać bo zajść w ciąze donosić ją i urodzić zdrową dzidzie to jak wygrać milion w totolotka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
195 Postów
justyna Jakaś
(tysia25)
Stały Bywalec
Aga-Ty z Julka jezdzisz juz w spacerowce?bo wiem ze masz x-landera xq i ja chce go kupic jako spacerowke bo ten moj calkowicie sie nie sprawdzil jako spacerowka...cale szczescie juz go sprzedalam.czy maja one pompowane przednie i tylnie kola?i czy z tylu budka jest porzadnie zabezpieczona zeby oliwii nie wialo po glowie?super ze zrobili w koncu model zprzekladana raczka i zmienili te siedzenia kubelkowe na rozkladane(ale tak jak czytalam nie mozna rozlozyc tego siedzenia calkowicie na plasko prawda?).ja walcze z chorobaw domu-szpital totalny!kuba z przedszkola przyniosl chyba chorobsko bo od niego sie zaczelo-teraz oliwke wzielo-cale szczescie juz dzis jest lepiej.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Te spodenki Zuzi tez swietne Ja kupilam ta sukienke w H&M. I Julce sie strasznie spodobala. Na glowe ja sobie nawet zalozyla Bylam wczoraj na spotkaniu z fizjoterapeutka w helsestasjon i powiedziala,ze takie luzne sukienki sa dobre, bo dziecko rozwija zdolnosci manualne. Lapie, naciaga itp. itd.
Monika,racja, nie ma gwarancji Znam tu jedna norwezke, miala 2 chlopcow i za 3 razem tez wyskoczyl chlopiec Ale chlopcy tez sa super
lady_dosia, Peggy Bundy, hi,hi Dobre
Kasia,fajne te sanki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
195 Postów
justyna Jakaś
(tysia25)
Stały Bywalec
Oliwcia- moja słodka biedroneczka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
195 Postów
justyna Jakaś
(tysia25)
Stały Bywalec
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
195 Postów
justyna Jakaś
(tysia25)
Stały Bywalec
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
195 Postów
justyna Jakaś
(tysia25)
Stały Bywalec
o matko-ale mi sie oliwek narobilo hehe
sprobuje to skasowac...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Tysia, mam XQ i jestem bardzo zadowolona. Na razie uzywam gondoli. Kola sa pompowane ale tylnie, przednie piankowe. Ale sprawdza sie bardzo dobrze i na prostej asfaltowej drodze jak i polnej z wybojami, kamieniami i roznymi innymi niespodziankami. Jezdzilam tez po sniegu i w deszczu. Spacerowki jeszcze nie uzywalam wiec nie wiem. A z tymi chorobami teraz to przechlapane
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok